Facebook hisob qaydnomasini telefondan qanday qilib butunlay yo’q qilish

Facebookdagi sahifangizni telefoningizdan butunlay o’chirib tashlashingiz kerak bo’lsa, buni qilish juda oson va qadamlar Android yoki iPhone uchun rasmiy Facebook ilovasida va har qanday mobil brauzer orqali ochilgan veb-saytda bir xil bo’ladi.

Ushbu yo’riqnomada Facebook-dagi hisob qaydnomangizni telefoningizdan butunlay yo’q qilish, shuningdek sahifadagi barcha ma’lumotlar va agar xohlasangiz, vaqtincha blokirovka qilish hamda ushbu kontekstda foydali bo’lishi mumkin bo’lgan ba’zi qo’shimcha ma’lumotlarni qanday olish kerakligi haqida batafsil ma’lumot berilgan.

Android telefonida yoki iPhone-da Facebook sahifasini o’chirish jarayoni

O’zingizning Facebook-dagi sahifangizni smartfoningizdan butunlay o’chirib tashlash uchun hisob qaydnomangizdagi rasmiy dasturga yoki rasmiy veb-saytga o’ting, so’ng quyidagi oddiy amallarni bajaring:

  1. Facebook-ning menyusini oching ( chap burchakda uchta satr), «Sozlamalar va maxfiylik» bo’limini tanlang va «Sozlamalar» bandini bosing.Telefonda Facebook ilovasi menyusi
  2. «Facebook-dagi ma’lumotingiz» bo’limiga o’ting, so’ng «Hisob qaydnomangizni boshqarish» -ni bosing.Facebook ilovasini sozlash
  3. «O’chirish » -ni tanlang.Facebook-ning hisob qaydnomasi sozlamalari
  4. Variantlardan birini tanlang: «Hisobni o’chirish» – Facebook sahifangizni butunlay o’chirib tashlaydi (lekin 30 kun ichida tizimga kirsangiz tiklanishi mumkin), «Deaktivatsiya» elementi profilingizni o’chirmasdan o’chirib qo’yadi, va Facebook Messenger ishlashda davom etadi.Facebook hisobingizni o'chiring yoki butunlay o'chirib tashlang
  5. To’liq o’chirish uchun «Hisobni o’chirish» -ni tanlab, «Hisobni o’chirishni davom ettirish» tugmasini bosing va ogohlantirishni diqqat bilan o’qing.Telefonda Facebook hisob qaydnomasi o'chirilganligini tasdiqlang
  6. «Hisobni o’chirish» tugmasini bosing.
  7. Sizning sahifangizni yo’q qilmoqchi ekanligingizni tasdiqlash uchun parolingizni kiriting.Facebook hisobingizni to'liq o'chirish uchun parolni kiriting

Bajarildi, shundan so’ng sahifa o’chiriladi, lekin agar kerak bo’lsa, uni bir oy ichida Facebook-ga login va parolingiz bilan yana kirish orqali tiklashingiz mumkin.

Behruzbek Hamidov

Blogger,Psixolog,Web-dasturchi,Seo mutaxasis

Fikr bildirish

Email manzilingiz chop etilmaydi. Majburiy bandlar * bilan belgilangan

− 2 = 5

Next Post

Windows 10, 8.1 va Windows 7-da o'chirilgan disk qismini qanday tiklash mumkin ?

Dush Avg 24 , 2020
Agar siz buyruq satrida Windows 10, 8.1 yoki Windows 7-da qattiq diskdan biron bir bo’limni bila turib yoki tasodifan o’chirib tashlagan bo’lsangiz, Disk boshqarish yoki uchinchi tomon dasturlaridan foydalangan bo’lsangiz va xuddi shu sohalarda yangi bo’limlar yaratishga va ularga ma’lumotlarni yozishga muvaffaq bo’lmasangiz. agar kerak bo’lsa, o’chirilgan qismini to’liq va […]